Madziu
za to , że stworzyłaś to forum , że jesteś , doradzasz i wspierasz , dziękujemy bardzo mocno , życzymy wytrwałości i cierpliwości ,
Madziu 100 lat
Sonia i małżowinek .
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Jakby ktoś chciał liczyć świeczki, to jest ich (oczywiście) 18.
Z góry przepraszam, że nie na temat (najwyżej gdzieś to przeniosę i wlepię sobie ostrzeżenie za zaśmiecanie wątku), ale muszę:
Autentyczne - w pierwszej klasie podstawówki nasza pani pytała nas ile lat mają nasi rodzice.
Odpowiedziałem "moja Mama ma 18" (tak mi kiedyś powiedziała w wieku przedszkolnym, a ja tematu później nie drążyłem).
Pani: - to ile lat miała, jak cię urodziła ?
Ja: jedenaście ! - głosem wyraźnie pobrzmiewającym nutką zdziwienia, że nauczycielka nie potrafi wykonać tak prostego obliczenia.
[ Dodano: 2011-12-02, 22:14 ]
gaba napisał/a:
sto lat .... i cierpliwości.
Stu lat cierpliwości do tego forum - życzenia jak znalazł !
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum