Znakomity blog francuskiego dermatologa specjalizującego się w dermatoskopii i diagnozowaniu czerniaka. Ilustracje nie dla nerwowych!
Warto kliknąć też na profil autora pod http://www.linkedin.com/in/ehrsam żeby wyrobić sobie pojęcie, ile ppowinien umieć dermatolog zanim pójdzie na roczny specjalistyczny uniwersytecki kurs dermatoskopii.
_________________ KANGUR 2007 (Australia) ur.1954*zero objawow*PSA 6,0*cT2aNxMx Gl.7(3+4)*RRP+PLND 1/11/2007*wia�zki nerwowe oszczedzone*hist-pat pT2aN0Mx Gl. 7(3+4)*PSA nieoznaczalne od 6 tygodni po operacji
Witam . Przejrzałam to stronkę . To jak mam Melanoma Malignum Cla. III to stopien naciekania Bro.2mm.mam to tak rozumieć .I jak jest nawrót choroby to też moga byc przeżuty do kręgosłupa ? U mnie nawrót choroby stał się tego roku w lutym i od lutego walczę z bólem kręgosłupa ,teraz obecnie chodze na masaże bo tak mnie boli , miałam zastrzyki . leki przeciwbólowe , zapalne i nic mi nie pomogło.Boli mnie górny odcinek włącznie z promieniowaniem do ręki lewej i zdrętwienie palców. , jak tez dół kręgosłupa który ponoc promieniuje na miednice tak pani doktor mówi , a ja z tym bólem nie mogę się uporać. Juz nie wiem gdzie mam szukać pomocy.Może ktos tu mi coś podpowie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum