Mam propozycję... Złóżmy stałe zlecenie w swoich bankach. Niech co miesiąc symboliczna "dycha" zasila konto Fundacji. Z całą pewnością wspomoże to działalność która pomogła tak wielu osobom.
FUNDACJA ONKOLOGICZNA DUM SPIRO-SPERO
z siedzibą w Gdańsku
Gazda,
Jestem za Uważam to za bardzo dobry pomysł ,Jutro zrobię zlecenie,dzisiaj padam ze zmęczenia , dopiero o 4:00 rano dotarłam do domciu ,a tu trzeba do pracy na 8:00
Pozdowionka
Gazda,
na ten miesiąc pieniądze przelane. Co do dalszych miesięcy to będzie aktualizowane na bieżąco. Wiem, że dycha na miesiąc to niedużo, ale jestem na rencie i wolę na bieżąco pod kontrolą czy mój 'biznes plan' mi się zamyka co miesiąc. A tak cichaczem powiem, że jeszcze mnie zależy na fundacji związanej z dawstwem szpiku.
_________________ Justyna
Choroba moim nauczycielem, nie panem. Myśli moje myślami pokoju, a nie udręczenia.
Chwila, która właśnie trwa może być najlepszą z Twoich chwil.
Pomysł przedni, zleconko złożone do końca roku, potem please przypomnieć. Rzecz w tym, że jak już fundacja uzyska status OPP będzie można przekazać jej nie tylko ów 1%, ale też darowiznę, którą można odliczyć od podatku ( vide: art. 26 ust. 1 pkt 9 lit. a ustawy o PIT ).
Ja też nie zrobiłam tego dzisiaj, ale już dokładnie zakonotowane. Jutro razem z innym obiecanym przelewem (sensownym czy nie, ale obiecanym powtarzam). Postaram się wyskrobać coś na więcej miesięcy, zamiast stałego zlecenia. Ja to taka brązowa blondynka jestem .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum