Ja również przyłączam się do podziękowań !
Bardzo serdecznie Wam dziękuję za pomoc jaką tutaj uzyskałam, za wsparcie i za to, że mimo iż na daną chwilę pomocy nie potrzebuję mogę nadal z Wami być
To dzięki Wam, Waszemu zaangażowaniu na tym Forum , nie jedna osoba znalazła siłę i wiarę w walce z chorobą, i za to Wam wszystkim tu obecnym dziękuję .
Przyłączam się Dziękuję serdecznie i gorąco za Wasze wsparcie, za odpowiedzi na nurtujące, jak i te infantylne pytania. Za to, że jesteście i nie odprawiacie z kwitkiem, a także, za ciepłą, życzliwą atmosferę jaką tworzycie
Wszystkiego najlepszego dla Naszego Jubilata Dum Spiro-Spero
jego twórcą i wszystkim uczestniczącym w jego codziennym życiu
-bądzcie z nami zawsze bo jesteście dla nas siłą i nadzieją
-wsparciem i pomocą
dziękuję Wam za to, że jesteście
dziękuję także, za ciepłą, życzliwą atmosferę jaką tworzycie
dziękuję za zrozumienie za ciepło ktore można tutaj otrzymać
jesteście wszyscy wspaniali
Kolejnych rocznic zyczę
i pokładów cierpliwosci dla tych wszystkich którzy szukają tutaj pomocy
jesteście Wspaniali
_________________ ..:: potrzebne są szare dni by słońce mogło wschodzić ::..
Życzę następnych lat z kilkoma zerami z tyłu trójki... lat, w ciągu których przygięci wiadomością o wstrętnej podstępnej chorobie zarówno osoby nią dotknięte jak i ich rodziny, opiekunowie mogli stawiać jej czoła podniesieni na duchu a to linkiem odsyłającym do potrzebnej wiadomości czy tematu, a to radą czy ciepłym słowem lub wyciągniętą w geście przyjaźni - pomocną dłonią...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
To forum jest wyjątkowe, nie tak dawno panicznie szukałam pomocy i
właśnie tu ją znalazłam
Uczę się od Was jak pomóc mężowi, spotkałam tu życzliwych ludzi którzy są ze mną, jak potrzebuję pomocy i za to dziękuję założycielom forum.
Niesamowite jak ludzie w chorobie potrafią się jednoczyć.
_________________ renia
plamiasta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum