Chciałam coś napisać-chodzi o DSS .
Gdyby była lekarzem,to jestem pewna,że byłby to lekarz idealny,perfekcyjny,mający czas dla pacjentów,rozumiejący ich strach i rozterki.
Wszystko co tu pisze DSS sprawdza się w 100%.
Pozostawia tu na forum swoje serce i troskę-to się czuję czytając Jej posty.
Nie jestem w stanie sobie wyobraźić jak Ona to robi-ma rodzinę,swoją pracę,swoje problemy zdrowotne,a mimo wszystko zawsze można liczyć na Nią,nigdy nie zostawia nas tu samych w niepewności.
Nie potrafię zanleźć słów,by wyrazić podziękowania.
Myślałam,że w dzisiejszych czasach,czasach kiedy każdy musi dbać o siebie,nie zdarzają się osoby które by były tak oddane pomocy innym.
DSS ogromne,szczere podziękowania-tylko tyle mogę powiedzieć.
Myślę,że wszyscy jesteście tego samego zdania co ja...
Wielkie dzięki za stworzenie tego forum.
Ps.to nie jest żadne cukrowanie,tak czułam,tak napisałam...
Chciałam coś napisać-chodzi o DSS .
Gdyby była lekarzem,to jestem pewna,że byłby to lekarz idealny,perfekcyjny,mający czas dla pacjentów,rozumiejący ich strach i rozterki.
Wszystko co tu pisze DSS sprawdza się w 100%.
Pozostawia tu na forum swoje serce i troskę-to się czuję czytając Jej posty.
Nie jestem w stanie sobie wyobraźić jak Ona to robi-ma rodzinę,swoją pracę,swoje problemy zdrowotne,a mimo wszystko zawsze można liczyć na Nią,nigdy nie zostawia nas tu samych w niepewności.
Nie potrafię zanleźć słów,by wyrazić podziękowania.
Myślałam,że w dzisiejszych czasach,czasach kiedy każdy musi dbać o siebie,nie zdarzają się osoby które by były tak oddane pomocy innym.
DSS ogromne,szczere podziękowania-tylko tyle mogę powiedzieć.
Myślę,że wszyscy jesteście tego samego zdania co ja...
Wielkie dzięki za stworzenie tego forum.
Ps.to nie jest żadne cukrowanie,tak czułam,tak napisałam...
Zgadzam sie w 100%. Wielkie dzieki DSS
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Sama mam trójkę dzieci, pracuję, duży dom i ledwie chwilkę żeby tu zajrzeć. Chylę czołoPrzed Tobą DSS, Twoją wiedzą, bezinteresowną pomocą. Myślałam że takich ludzi już nie ma....a to wcale nie prawda.Dzięki Tobie widzę świat inaczej-bardziej kolorowo.
Też byłam przekonana, że DSS jest onkologiem lub przynajmniej lekarzem spokrewnionej specjalizacji..
Taka DSS powinna być na każdym oddziale onkologii w każdym szpitalu :)
Odkąd jestem na forum,jestem zafascynowana DSS.
Ogólnym podejściem,fachowością,jej oddaniem,poświęceniem.
Byłam pewna jak niektorzy z was że nasza DSS jest lekarzem.
Jestem dla niej pewna podziwu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum