1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Friend - komentarze |
sarenka
Odpowiedzi: 130
Wyświetleń: 26569
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-11-12, 10:49 Temat: Friend - komentarze |
Cytat: | Dziękuje...tak jestem dzielny to prawda.. | -to cieszy,tylko szkoda,że ani słowa o tym jak córki sobie radzą.Szczególnie ta starsza. |
sarenka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-14, 12:34 Temat: Friend - komentarze |
Cytat: | Módl się za mamę oraz za siebie. | -a jaką radę masz dla tych,którzy nie wierzą?
[b]Gosia29, - nie myśl w ten sposób.Już na tym forum przeczytałam,że nasi zmarli są smutni i martwią się,gdy widzą jak ich bliscy czynią sobie wyrzuty podobne do Twoich.Nie mogę tak szybko znaleść tego wpisu,ale był wyjątkowo mądry.
Gosia29 napisał/a: |
Ehhhh.... bardzo mi Jej brakuje | - i to jedno Ci zostanie.Moja Mama zmarła w 1969 r.,a ja wciąż tęsknię. |
sarenka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-05-06, 22:39 Temat: Friend - komentarze |
plamiasta, - może masz rację.Tyle,że kniegini, -liczyła pewnie,że to Ojciec dziewczynki odpowie na to pytanie.Ja jeśli zdarzy mi się zaglądac do wątku friend, - szukam wiadomości co słychac u dziewczynek.U dzieci,które zostały bez Mamy!!! |
sarenka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2012-04-19, 07:30 Temat: Friend - komentarze |
friend, - zmieniłeś swój Awatar ze smutnego śladu stopy na pustynnym piasku na zapewne swoje zdjęcie,na którym widzę uśmiechniętego,spokojnego ,żeby nie powiedzieć radosnego faceta.
Piszesz,że starsza córka pomocna we wszystkim,nie zgłaszasz problemów z Nią,jak to miało miejsce za życia żony,czyli już jest dobrze u Ciebie.To cieszy,tak trzymać. |
|
|