słoneczko dziś miało robioną tomografię głowy(z powodu silnych bóli). wynik jest dobry. nie wykryto żadnych zmian, wszystko czyste( a juz się bałam!) wyniki spadają(płytki-62) ale zostajemy jeszcze w domku!
_________________ Wiara czyni cuda- choć czasem trudno w nią uwierzyć!
Moje słoneczko w szpitalu. drugi dzień chemii.... okropnie ją przechodzi! ciągłe wymioty, podrażnienie ją wykańczają! ostatnia chemia...wszystko przetrwamy! w sobotę ważny dzień-odbędzie się w Bydgoszczy koncert dla Kasi. szkoda że jej tam nie będzie! ale ja napewno pojawie się z Lenką jako reprezentant rodziny! czy zna ktoś ( stronę gdzie jest opisany)przypadeku wyleczenia z mięsaka bez nawrotów choroby!?? tak jak nam lekarze mówili nawroty bardzo często są w okresie 5 lat! także wszystko może się wydarzyć....! proszę o odpowiedż!
Moniczko trzymam kciuki Bardzo się ciesze że to juz koniec leczenia. Nic nie znalazłam w necie ale przeywalność jest wysoka okres 3 letni 66% dane z wikipedii. Ja jestem pewna że Kasieńka jest w tych 66% Trzymajcie się cieplutko w te zimne dni
_________________ Czemu ty sie, zła godzino,
Z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś- a więc musisz minąć.
Miniesz- a więc to jest piękne.
Wisława Szymborska
Kasieńka już po ostatniej chemii. lekarze czekają teraz na wszystkie wyniki które będzia miała robione przez cały miesiąc, wtedy profesor zadecyduje co dalej? moje słoneczko jest bardzo osłabione! ostatnia chemia dała jej w kość! musi zostać przynajmniej do poniedziałku w szpitalu. W poniedziałek konsultacja ortopedy!! wczoraj odbył się kocnert dla Kasieńki. był bardzo udany! moje publiczne wystąpienia(by podziękować wszystkim)było bardzo wzruszające! w takich momentach dopiero dochodzi do mnie że z tą chorobą walczy tak bliska mi osoba!
_________________ Czemu ty sie, zła godzino,
Z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś- a więc musisz minąć.
Miniesz- a więc to jest piękne.
Wisława Szymborska
moje słoneczko cały tydzień w szpitalu na badaniach! wyniki krwi są dość dobre. dziś miała robioną tomografię i rtg płuc. wynik jest dobry. płuca czyste! jednak Kasieńka ma powiększone węzły i jakieś zmiany w klatce piersiowej! dokładnego wyniku nie mam więc nie mogę wpisać. będzie dopiero przy wypisie! lekarz kazał obserwować i za 3 tygodnie ma być powtórzone badanie! boimy się....te węzły chłonne....brzmi troche groźnie ale czy warto panikować?
abigail
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum